rade-bmx forside m logo

Styret 2016

STYRE OG VARAMEDLEMMER I RÅDE BMX 2015

Leder:

Lars Aslaksrud       92627686             Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nestleder:

Merethe Ekeberg    98697874             Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sportslig leder:

Ken Olsen              90529357             Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Økonomi ansvarlig:

Pål K. Hangaard  90623270                Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlem:

Birgitte Braut         95151961             Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlem / Sekretær:

Nina Larsen           99425799             Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlem:

Hanne Eriksen      41562573               Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlem:

Marius Westeng    41494908            Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

1.Varamedlem:

Linn Anett Larsen     97017967           Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

2.Varamedlem:

Jonas Bråthen          92451048            Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

3.Varamedlem:

Heidi Lossius             96015164            Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.